PROGRAMACIÓ CULTURAL JUNY 2020

📣📣 Ja estem de tornada!
Estem molt feliços de presentar-vos la nostra programació de JUNY.
Després de mesos programant online, agrair a tots i totes el vostre interés i participació amb els tallers, concerts, tutorials i altres activitats culturals que us hem anat oferint durant aquests mesos.
Seguirem amb la nostra programació online però des de @culturasantjoan estem molt contents de tornar obrir la nostra Casa de la Cultura.
Teatres, exposició de Titelles ‘Un *Món de *Titelles’, exposició de Vila Rússia en el Centre Cultural i sessió de contacontes seran els actes programats per a aquest mes de Juny.


Teatre, música, dansa i espectacles familiars de proximitat, amb ràtios reduïdes a les mesures publicades pel Ministeri de Sanitat, així com cinema d’estiu complint reduccions en els aforaments, és el que ens espera per a la programació d’estiu (juliol, agost i setembre) que comunicarem en breu.
Per a tots els actes serà obligatori l’ús de màscara i guants, l’acceptació del consentiment per a la realització de la reserva de butaca, l’ús de gel hidroalcohólico a l’entrada del recinte (proporcionat pel personal de cultura) i guardar les distàncies de seguretat per a actes culturals en recinte tancat i obert.
Reserva la teua plaça des de hui dimarts 2 de juny per als actes programats d’aquesta finalitat de setmana:
– ‘Dos homes en pijama de quadres’ de la companyia Epidauro.
– Exposició ‘Un món de Titelles’.
a través del mail auditorio@santjoandalacant.es o per whatsapp al 628 679 242 .
Per a reservar la teua visita en l’exposició Vila Rússia manar un correu a archivo@santjoandalacant.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *