ROMERIES I FIRA DE SANTA FAÇ

ROMERIES I FIRA DE SANTA FAÇ El dijous 2 de maig, milers d’alacantins celebren la Romeria de Santa Faç o dia de la Pelegrina, tradició íntimament lligada a la història d’Alacant i Sant Joan. I el diumenge 5 de maig, centenars de veïns de Sant Joan eixiran al carrer a celebrar la Romeria Cívica a […]

ROMERIES I FIRA DE SANTA FAÇ

El dijous 2 de maig, milers d’alacantins celebren la Romeria de Santa Faç o dia de la Pelegrina, tradició íntimament lligada a la història d’Alacant i Sant Joan.

I el diumenge 5 de maig, centenars de veïns de Sant Joan eixiran al carrer a celebrar la Romeria Cívica a la Santa Faç, tradició organitzada per la Junta de Penyes en col·laboració amb la regidoria de Festes i que cada any atrau a més visitants d’altres poblacions veïnes.

 

PROGRAMA OFICIAL – Alacant, 2 de maig

 

07:00 hores: Repartiment de 10.000 canyes de romer gratuïtes en la Cocatedral de Sant Nicolau i Plaça de l’Ajuntament.

08:00 hores: Eixida de la Romeria des de la Cocatedral de Sant Nicolau fins al Monestir de la Santa Faç amb l’itinerari habitual.

 

ITINERARI: Cocatedral de Sant Nicolau (Porta Negra), Carrer Miguel Soler, Carrer Sant Nicolau, Carrer Major, Plaça Santa Faç, Carrer Major, Carrer Vilavella, Carrer Mare de Déu del Socorro, Avinguda de Dénia, Ctra. Alacant-València-Caserio Santa Faç.

07:00 a 11:30 hores: Paraeta Municipal amb rotllets d’anís i mistela, en l’Avinguda de Dénia, a l’altura del Complex Vistahermosa.

10:00 hores (aproximadament): Arribada al Monestir de la Santa Faç de la Comitiva Oficial, obertura del Sagrari de la Santíssima Faç i Santa Missa.

11:30 hores (aproximadament): Devolució de la Sagrada Relíquia al Cambril.

 

 

PROGRAMA – Sant Joan, 5 de maig

 

10:00 hores: concentració en la Plaça de la Constitució, rotllets d’anís i mistela, repartiment de canyes.

10:30 hores (aproximadament): Eixida de la Romeria Cívica des de la Plaça de la Constitució fins al Monestir de la Santa Faç.

Itinerario

 

ITINERARI: Plaça de la Constitució, Avinguda Jaume I, carrer Mosén Pedro Mena, Passatge Climont, carrer Quijote, carrer Clara Campoamor, carrer Hernán Cortés (Parc Manzaneta), Av. Tangel, Camí Lloixa, carrer Serra del Maigmó, carrer Serra d’Aitana, Plaça Santa Faç.

 

Del 2 al 5 de maig el tradicional Mercat de la Santa Faç estarà situat tant en la població de Santa Faç com a Sant Joan d´Alacant, on es podrà gaudir de la Fira i dels llocs de venda de productes tradicionals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un × Un =