50º Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan d’Alacant.

L’Ajuntament de Sant Joan, des de la seua regidoria de Cultura, ha publicat les bases del 50é Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan d’Alacant.
Podran concórrer a este concurs artistes de tot el territori estatal. Cada concursant podrà presentar un màxim de dos obres. Corren del seu compte les despeses de transport i segur, tant en presentació com en retirada de quadros.
Totes les obres seran originals, no admetent-se còpies d’obres premiades ni seleccionades en altres concursos. La temàtica i tècnica seran lliures. El format no podrà ser superior a 2x2m ni menor de 50x70cm. Si alguna obra es composara de parts diferents (díptics, tríptics, etc.) serà computat a l’efecte de dimensions màximes, el conjunt de totes elles. Els participants donaran les instruccions necessàries per al muntatge i exhibició de la seua obra, quan ho consideren oportú. En cas contrari no s’admetran reclamacions. Totes les obres deuran presentar-se sense emmarcar o convenientment emmarcades per un simple llistó de fusta.

Cartel 50 Certamen de Pintura Villa Sant joan

Les obres es presentaran personalment o s’enviaran a la següent direcció:

Casa de Cultura de Sant Joan d’Alacant C/ la mar s/n (Enfront de Plaça José Carreas). 03550. Sant Joan d’Alacant.

El termini per a presentar les obres sera de l’1 de setembre al 2 d’octubre, en horari de 9:00h a 21:00h.

S’estableix un únic premi dotat amb 4.000 euros (QUATRE MIL) i un diploma per a l’obra guanyadora, i dos mencions honorífiques reconegudes amb un diploma.

Més informació: 965 94 11 29cultura@santjoandalacant.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *