Activitats del cap de setmana

No tens pla per a aquest cap de setmana? Acosta’t a Sant Joan i gaudeix de les activitats que tenim preparades per a tu i tota la teua família.

Aquest divendres 8 us convidem als diferents programes que hem preparat des de l’Arxiu Municipal i la Regidoria de Cultura:

A les 18.00 i per als més xiquets, torna l’Hora del Conte a la biblioteca, en aquesta ocasió amb Alberto Celdrán. L’activitat està dirigida a xiquetes i xiquets a partir de 4 anys, que han de vindre i estar acompanyats per una persona adulta.

A les 19.00 recital poètic VILA RÚSSIA: POESIA EN GUERRA a càrrec de Juan Antonio Olmedo amb música de Pedro Bonilla al zel.

– A les 20.00 presentació de ArtXIU SANT JOAN D’ALACANT ART & ARXIVE amb la participació en el projecte de la IV Biennal d’Art Digital THE WRONG

 

A les 20.00 també tindrà lloc el XX Aniversari del cicle de concerts de música de cambra “Novembre Musical”, organitzat pel conservatori professional de música “Vila de Sant Joan” de la Societat Musical “La Paz”. (*)

El dissabte 9 t’esperem al costat de tota la família en una doble sessió de matí i vesprada:

De 10.00 a 14.00 en la plaça d’Espanya, tindrem nova edició del MERCAT D’*ARRELS. En aquesta ocasió girarà entorn dels Mercats Agroecològics, amb dues xarrades programades a les 11.00 i a les 12.30.

A les 12.30 en la Plaça de la Constitució tindrem MÚSICA A la PLAÇA on us convidem a presenciar una vertadera actuació de Rap a càrrec de *YAIKE.

A les 20.00 tindrà lloc el XX Aniversari del cicle de concerts de música de cambra “Novembre Musical”, organitzat pel conservatori professional de música “Vila de Sant Joan” de la Societat Musical “La Paz”. (*)

El diumenge 10 t’esperem de nou per a tancar aquest fantàstic cap de setmana:

A les 20.00 i després de passar un matí fantàstic en els Rastres de *Benimagrell i Santa faç, últim concert de música de cambra “Novembre Musical”, organitzat pel conservatori professional de música “Vila de Sant Joan” de la Societat Musical “La Paz”. (*)

No t’ho penses més, veuen i descobreix tot el que tenim preparat per a tu!

(*) Els concerts tindran lloc en la Parròquia de Sant Joan Baptista amb entrada lliure limitada a l’aforament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *