Bonos al consumo

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant ha tornat a posar en marxa la campanya de Bons al Consum amb l’objectiu de sensibilitzar i estimular al consumidor sobre la importància de realitzar les seues compres en el comerç de proximitat. Des del dilluns 22 de novembre fins al 20 de desembre, podrem realitzar les compres bonificades en qualsevol dels establiments que han sol·licitat la seua adhesió a la campanya.


Entre els 63 comerços participants d’aquesta edició trobarem tota mena d’establiments i serveis: llibreries, papereria, joieries, estilisme, calçat, modes, mascotes, acadèmies, restauració, cafeteries, torrons artesans… Un ampli ventall de possibilitats que fan de Sant Joan un lloc perfecte per a passar un dia de compres familiar o realitzar les teues compres de Nadal.

La campanya de Bons al Consum està dissenyada perquè el perceptor de l’incentiu siga el consumidor, d’aquí ve que tots els clients hagen d’emplenar els seus descomptes en bons, la presentació del teu DNI possibilitarà que tots els ciutadans majors d’edat facen un ús quasi il·limitat dels bons, conforme a la Llei 3/ 2018 de Llei de Protecció de dades, les dades personals proporcionades seran conservats per l’Ajuntament durant el temps necessari per a complir amb la finalitat de la campanya per a la seua destrucció posterior.


Per cada tiquet o factura d’un import superior o igual a 30 €, s’aplicarà 10 € de descompte immediat i a cada compra de més de 15 €, un de 5 €.
Una altra característica que presenta aquesta iniciativa és que no s’obliga el client a estar empadronat en el municipi, tant és així, que la Regidoria de Promoció econòmica, inverteix a realitzar una forta campanya comarcal per a atraure clients d’altres municipis.

Comprant a Sant Joan, guanyem tots.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *