2 DE MARÇ – Av. JAUME I

 

Tens ja preparada la teua disfressa de Carnestoltes?

Afanyat i no et perdes la multitud d’activitats que tenim preparades per al 2 de març en Sant Joan d’Alacant com música, balls, animació… durant tot el dia, i un concurs on hi haurà un premi especial a la millor disfressa de cinema.

IV Desfilada MARDI GRASS. Regidoria de Cultura.

Participa i gaudeix amb “Le Jazz Hot Band” i el grup de ball “Lindy Hop Alicante” d’una desfilada a l’estil de New Orleans, on la música en directe i els balls a l’estil swing són protagonistes. Majors i petits, vingueu disfressats o engalanats amb collars, barrets, màsqueres i tot tipus d’attrezzo de carnestoltes per a recórrer els carrers del municipi omplint-les de color.

12:00h – Sortida Plaça Constitució. Recorregut: C/Severo Ochoa, Parc Municipal, C/del Carmen, C/Capità Martí, Av. Jaume I, rotonda Oliver, C/Tomás Capelo, C/l’Ordana, Plaça Ordana. Tornada a Av. Jaume I, per C/Mercat i Rambla.

 

“TARDEO” DE CARNESTOLTES. Organitza Junta de Penyes del Crist.

13:00h. – Obertura barra i Penya “Ens Bevem Fins el Gel!”. Oferirà servici de menjar i beguda durant tota la jornada de carnestoltes en Jaume I.

13:30h.- Finalitzat el Mardi Grass, gaudirem d’un mini concert a càrrec de “Le Jazz Hot Band” i continuarem en l’Av. Jaume I amb música Dj, balls i inflables per a tots els assistents fins a la vesprada.

 

CARNESTOLTES INFANTIL I FAMILIAR. Regidoria de Festes.

17:30h.- CONCURS DE DISFRESSES, organitzat per les Comissions Festeres del municipi, berenar per als participants, Dj i animació infantil.

18:30h. – Concert infantil CRAZY DREAM.

Gaudeix durant tota la vesprada dels jocs infantils, inflables per a totes les edats, tallers i balls de carnestoltes amb “Piruette” i “New Generation”.

20:00h.- LLIURAMENT DE PREMIS. Categories individual i grups.

Premi especial “Festival de Cinema Sant Joan” a la millor disfressa de cinema.

 

CARNESTOLTES NOCTURN. Regidoria de Festes i Junta de Penyes del Crist.

21:00h.- Comença la nit gaudint d’una desfilada de Samba de Carnestoltes amb el grup de ball “Fanny Blasco” i la batucada “Merakimera”.

22:00h.- Concert “SATIRIC ROCK BAND”, show en viu amb Ribonucleicos Teatro.

23:30h.- Disco mòbil amb Dj animador fins a la fi de festa.

 

NO T’OBLIDES DE VINDRE DISFRESSAT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *