CARNESTOLTES SANT JOAN D’ALACANT 2020

El ayuntamiento de Sant Joan d´Alacant, en colaboración con la comisión de fiestas del Cristo, la junta de Peñas, la comisión de Hogueras, las fiestas de Benimagrell y la comisión de Fabraquer, han preparado una nutrida programación de Carnaval, que este año se ha decidido trasladar, en su mayoría, a la Plaza Maisonnave para evitar así el corte de calles principales de Sant Joan, para el próximo sábado 22 de febrero.

CARNESTOLTES SANT JOAN D’ALACANT 2020

Un any més el Carnestoltes arriba a Sant Joan amb activitats per a tots els públics.

Concurs de disfresses, desfilada, jocs infantils i concerts en un Carnestoltes diferent que continuarà amb la iniciativa “Festes Inclusives” afavorint per a això la participació de persones amb trastorn autista, així com zones de descans acústic.

 


L’ajuntament de Sant Joan d´Alacant, en col·laboració amb la comissió de festes del Crist, la junta de Penyes, la comissió de Fogueres, les festes de *Benimagrell i la comissió de *Fabraquer, han preparat una nodrida programació de Carnestoltes, que enguany s’ha decidit traslladar, en la seua majoria, a la Plaça *Maisonnave per a evitar així el tall de carrers principals de Sant Joan, per a dissabte que ve 22 de febre.

La festivitat començarà amb la ja tradicional desfilada del Mardi Gras, que, a partir de les 12 del migdia, recorrerà diversos carrers del municipi, entre elles Mercat, Ordana, Rambla o Major. Aquesta desfilada acabarà en la Plaça Maisonnave a les 13.00 hores, on es realitzarà un concert acústic a càrrec de Le Jazz Hot Band. Paral·lelament, hi haurà jocs infantils i inflables per als més xicotets, des de les 11.00 fins a les 14.00, en la Plaça d’Espanya.

A la vesprada des de les 17.30 fins a les 19.00 tindrà lloc el concurs de disfresses infantil, que enguany es trasllada a la Plaça de l’Església i als jardins Maestro Guillermo Iborra, amb xocolatada per als participants. El jurat el conformaran els càrrecs festers de les diferents festes del municipi.

 

Per finalitzar, en la Plaça Maisonnave des de les 19.00 fins a les 23.00, la banda La Bèstia realitzarà un gran concert per a públic de totes les edats.

Continuant amb la iniciativa “Festes Inclusives” que s’està desenvolupant a Sant Joan des del passat Nadal, l’ajuntament ha preparat pictogrames per a afavorir la participació de persones amb trastorn autista en les activitats programades, així com una zona de descans acústic amb auriculars anti soroll.

L’alcalde i regidor de festes Jaime Albero ha declarat: “El Carnestoltes s’ha convertit en una de les dates assenyalades en el nostre calendari fester. Vull agrair a totes les comissions festeres per la seua implicació i col·laboració en l’organització d’aquestes festes que són de tots i totes”.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *