Carnestoltes 2017 a Sant Joan d’Alacant

La regidoria de Cultura juntament amb la regidoria de Festes organitzen durant l’últim cap de setmana de febrer els Carnestoltes del 2017 a Sant Joan d´Alacant.

Les activitats s’iniciaran el divendres 24, amb un “Taller Infantil de Màscares de Carnestoltes” impartit per l’associació “Cola de Ratón” a les 18:00h, en la Sala Pau Lau de la Casa de Cultura. Per poder participar, completa el formulari d’inscripció que trobaràs en la web de l’ajuntament www.santjoandalacant.es

CARNESTOLTESEl dia 25, dissabte de Carnestoltes, gaudirem de la II desfilada Mardi Grass, amb la col·laboració, per segon any consecutiu, del Refugi Swing Band que amenitzarà el matí amb música en directe i balls d’estil New Orleans per alguns carrers del municipi. El cercavila realitzarà el següent recorregut. A les 12:00h, eixida des de Plaça Constitució per C/ Doctor Severo Ochoa fins al Parc Municipal, on es realitzara la primera parada. A continuació la desfilada continuarà la seua marxa per Avinguda Jaime I, Plaça José Sala, C/ Tomás Capelo, C/ L’Ordana i finalitzarà en la Plaça L’Ordana on gaudirem sobre les 13:30 hores d’un concert en directe del Refugi Swing Band.

CarnavalesLa vesprada del dissabte, a partir de les 17:30 h, en Avinguda Jaime I, celebrarem el Carnestoltes Familiar, que compta com en edicions anteriors amb la col·laboració de les associacions festeres de la localitat per a la seua organització. Tindrem inflables, stand de maquillatge, concurs de disfresses en categoria individual i per grups, berenar per als participants, música, disc mòbil, animadors, balls amb Naracé i New Generation i a les 21 hores i per a acabar la vetlada, un espectacle per a tota la família a càrrec de Crazy Dream. Enguany a més tenim un nou premi dins del concurs de disfresses, el premi serà atorgat per el “Festival de Cinema de Sant Joan” a la Millor Disfressa anys 20 o cinema mut.

Us convidem a venir a celebrar amb nosaltres el carnestoltes 2017. Us esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *