Fires i mercats ambulants

El municipi de Sant Joan d’Alacant celebra les seues fires anuals com són el Mercat de la Sant Faç, que rep el nom d’aquesta festa, la Fira de Nadal, que sol realitzar-se en la segona setmana de desembre, i la Fira d’Andalusia.

Referent als mercats ambulants, Sant Joan té des de fa anys diversos espais fixos per a la ubicació d’aquests.

Entre la seua àmplia oferta es pot visitar el Mercat Municipal, situat al carrer Mercat, s/n, de dilluns a dissabte, on es venen tot tipus de productes alimentaris, que es complementa els dissabtes amb el mercat ambulant del carrer del Mercat i el carrer Ordana. Igualment, es troba el Mercat d’Arrels, amb productes agroecològics que es realitza el segon diumenge de cada mes durant tot l’any, a la plaça d’Espanya (Ajuntament). A més, altres mercats ambulants privats també d’interès són el Mercat ambulant de Benimagrell els dissabtes i diumenges en la carretera de València, 22, on es realitzen a l’aire lliure actuacions de grups musicals i activitats infantils cada mes. També està el Mercat de la Llum al carrer de Sant Antoni, 123.

Tots els diumenges s’instal·la el Mercat ambulant de la Santa Faç, on s’ofereix tot tipus de productes de roba, fruites i hortalisses de l’Horta i una infinitat de mercaderia.

Feria andaluza