Festival de Jazz de Sant Joan 2020

Sant Joan d’Alacant s’ha convertit en un referent quant al patrimoni musical dins de la província d’Alacant, els ressons de la qual van traspassant fins i tot aquests límits. Una població que sorprén el forà per la quantitat d’agrupacions musicals que es donen en ella, i per la multitud de concerts i activitats de tota índole musical que s’organitzen en el municipi.

És especialment notable que això siga així en tots els àmbits i estils com la música de banda, *la música coral*, la música simfònica, la música de cambra, la música antiga i les músiques modernes de Rock i del Jazz.
En aquest últim estil musical va nàixer l’any passat l’I Festival Internacional de Jazz de Sant Joan d’Alacant “Sant Joan Jazz Fest” organitzat per l’associació cultural “Refugi Jazz Club”, amb la valuosa col·laboració de la Societat Musical La Paz i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan.

A l’agost tindrà lloc la II Edició del Festival Internacional de Sant Joan d’Alacant (Sant Joan Jazz Fest 2020), en el qual oferirem al poble de Sant Joan dos concerts en el mateix entorn que l’oferit en l’edició anterior: Els Jardins de Manzaneta.

D’una banda una extraordinària sessió (en dues actuacions) el dissabte 8 d’agost, dedicada al jazz vocal, de la mà de dos referents internacionals del gènere: l’australiana HETTY KATE i el nord-americà RANDY GREER.
Com a segona jornada del Festival, el dilluns 24 d’agost, comptarem amb combinació de dos artistes que són tot un referent a nivell internacional dels seus respectius instruments: el pianista FABIO MIANO i el armonicista ANTONIO SERRANO.


“Fruit de la fusió a l’inici de l’any amb el Rejugio Jazz Club, La Paz ofereix el pròxim curs escolar una ampliació de la seua aula de música moderna oferint classes de rock, pop, rhythm and blues, bolero, cobla, flamenc i altres tendències.
La junta del conservatori aprofitant les noves sinergies sol·licitarà quan les condicions ho permeten la posada en marxa de la titulació de música moderna. El festival internacional de Jazz serà un element important per a posar en valor l’aposta educativa del conservatori.” José Ángel Espinós , President Societat Musical La Paz.

“ Està segona edició s’ha preparat perquè torne a sorprendre els i les grans amants del Jazz. Tenim la sort de comptar en el nostre municipi amb grans figures de la música internacional que ens permetrà gaudir de concerts únics. La clau d’aquest festival és envoltar-se de gent experta en la matèria i des de la regidoria de Cultura treballarem perquè el nostre projecte es convertisca en un referent i en aquesta edició tan especial, complint les mesures de prevenció enfront del COVID.“ Esther Donate, regidora de Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *