Festes Majors en honor al Stm. Crist de la Pau.

Les Festes en honor al Stmo. Crist de la Pau s’aproximen. El municipi santjoaner celebra les seues Festes Majors del 12 i 16 de setembre i es guarneix per a l’ocasió. Veïns, festers i “peñistas” donaran vida a estes celebracions, omplint els carrers i els racons de Sant Joan d’Alacant d’alegria, tradició, color i festa.

Arranquen les Festes el dia 12 amb l’entrada de penyes i “peñistas”, l’alba i el pregoner, enguany serà D. José Ángel Arços Sanjuan l’encarregat junt amb la Reina i Dames del Crist d’iniciar les celebracions. Comptarem tots els matins amb les “despertàs” i les desfilades de “peñistas” pels carrers de la nostra localitat. Així mateix, hi haurà activitats per als més menuts i “mascletás” amenitzades en la Plaça de l’Ordana amb concerts musicals.”

L’Ofrena de Flores tindrà lloc el dia 13. La Processó en honor al Stm. Crist de la Pau es celebra el dia 14 de setembre, Dia de la Festivitat del Crist. Els dies 15 i 16 gaudirem dels actes més lúdics amb les desfilades de Disfresses i la gran Desfilada de Carrosses a poqueta nit. “Correfocs”, focs artificials i pirotècnia pariran el nostre cel. A més, comptarem amb el Racó Santjoaner per a tots aquells veïns i visitants que desitgen gaudir d’estos dies amb la família i amics. Vos animem a tots a què participeu de les nombroses activitats programades i que vos sentiu part imprescindible d’estes Festes.

Ací teniu tota la programació preparada!

BONES FESTES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *