Vil·la Antonia és una casa familiar de final del segle XIX, d’arquitectura típica senyorial de l’horta de Sant Joan. Però la casa no sempre ha tingut l’aspecte que presenta ara, ja que inicialment tenia una única planta i al començament del segle XX se’n va construir una més. Amb els anys s’hi va acabar afegint una nova estructura, que determinaria la configuració actual.

Les façanes tenen una composició simètrica que repeteix en cada planta una seqüència de tres obertures de marcada verticalitat. En la planta noble sobreïxen dos petits balcons amb barana de ferro forjat. Com a elements ornamentals destaquen els marcs blancs de les obertures, amb rajoles als ampits i a les llindes. La coberta de dos vessants està acabada en teula plana i decorada amb cresteria de ceràmica.

El color roig alacantí de la façana contrasta amb la dolça verdor del jardí que l’envolta, on podem trobar vegetació típica de l’horta santjoanera: oliveres, xicrandes, moreres, oms, buguenvíl·lees i, evidentment, un gesmiler que fa les delícies dels sopars estiuencs. El verger conserva un xiprer i una palmera mexicana, dos arbres centenaris protegits pel consistori municipal.
Aquesta deliciosa casa es pot visitar, ja que el seu ús actual és un restaurant i sala d’exposicions. El conjunt presenta un marc inoblidable per a relaxar-se i assaborir en bona companyia la gastronomia santjoanera.