Amb motiu de la celebració de la Fira Internacional de Turisme FITUR 2021, Sant Joan d’Alacant ha sigut inclòs en la Guia Oficial de Turisme de la Comunitat Valenciana.

PROP DE TOT

Sant Joan d’Alacant és aqueix destí que està Prop de Tot. Situat en el cor de la Costa Blanca, està prop de la platja, prop de la muntanya i prop de múltiples destins turístics. Un lloc perfecte on gaudir de la tranquil·litat i la qualitat de la seua hostaleria i comerç local.

 

La seua història està íntimament lligada al Cap d’Alacant que, amb el pas dels anys li ha llegat un important conjunt patrimonial, del qual cal destacar la Torre Ansaldo, recentment rehabilitada i convertida en centre d’interpretació de l’Horta d’Alacant.

Una ciutat educadora, universitària i jove amb una agenda cultural i d’esdeveniments que mai defrauda. Cada any celebra el seu Festival de Cinema, col·laborador amb els Premis Goya.

 

Sant Joan té tot allò que pots desitjar: És una localitat càlida, tolerant i sostenible. En definitiva, un destí segur. Un refugi de vida a l’hivern i d’alegria a l’estiu. Un municipi perfecte per a un cap de setmana de desconnexió o unes bones vacances en qualsevol mes de l’any.

 

Perquè Sant Joan està prop de tot, fins i tot de la felicitat.

 

No oblideu visitar i compartir el següent enllaç

Guia Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *