II RALLYE HIVERN SANT JOAN D´ALACANT

Un any més, el Automòbil Club d’Alacant (ACA) serà molt matiner en l’organització de proves esportives. A penes arrencada l’any nou tirarà avant la segona edició del Rallye Hivern Sant Joan d´Alacant 2020, Rallye de Regularitat per a vehicles clàssics i Històrics. La prova està programada per al dissabte 18 de gener, i serà la primera prova de la temporada de Rallyes 2020, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant.
Les verificacions tècniques i administratives es desenvoluparan a el Ajuntament de Sant Joan d´Alacant entre les 7:30h i les 8:45h. del mateix dissabte 18 de Gener.
La Eixida des de Sant Joan del primer participant està programada per a les 9h en l’Av. Rambla del municipi alacantí, després de les verificacions. La inscripció està limitada a un màxim de 50 equips participants amb vehicles majors de 25 anys, i aniran eixint cada minut.


El recorregut (que és secret fins a la mateixa eixida de la prova) ronda els 170 Km per la província d’Alacant, amb Eixida i Arribada a Sant Joan d’Alacant, amb 2 Seccions, i un total de 8 Trams de Classificació per la muntanya alacantina que sumen quasi 90 Km de cronometratge a una velocitat mitjana total inferior als 50 Km/h.
Els equips en competició faran un alt en el camí al final de la 1a Secció després d’haver realitzat 3 Trams de Classificació, per a un avituallament a les 10.50 en el Parc Els Hortes d’Ibi per a reprendre la ruta a les 11:20h. La 2a Secció, que compta amb altres 8 Trams de Classificació, acabarà amb l’arribada a la Meta situada al costat del Centre de Majors “Salvador *Gosáblez” a Sant Joan d’Alacant sobre les 13:30h per al primer participant.
Allí, i després de l’arribada de tots els participants i caravana d’organització, el ACA té prevista un menjar de germanor amb els participants i organització oferida per la Regidoria de Turisme de l’Aj. de Sant Joan d’Alacant per a les 14:30h. Després del menjar, s’entregaran els trofeus del rallye, així com els corresponents al Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana i els del Trofeu Social de l’Escuderia Alacant de la temporada 2019.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *