Pasdobles per al concert de festes

La banda titular de la societat musical “La Paz” dirigida per Joan Espinosa, actuarà aquest divendres 1 de setembre en el tradicional concert de festes. L’acte, preàmbul de les festes majors, organitzat per la societat musical “La Paz” amb la col·laboració de Festes i Cultura de l’ajuntament, tindrà lloc en l’escenari exterior de la casa de cultura a les 21 hores amb entrada lliure. Aquest és el primer acte oficial al qual assistiran les recentment coronades reina i dames infantils de les festes en honor al Santíssim Crist de la Pau, i al qual s’espera també l’assistència dels representants de les diferents comissions festeres de la localitat i de les penyes, als quals dedica la banda de música el concert.

 

La comissió de festes i la junta de penyes han triat diversos pasdobles, que seran interpretats per la banda de música. També s’interpretaran els pasdobles ‘Amat’, en memòria del músic que ha faltat recentment Alfredo Amat, i ‘José Ángel Espinós’ en homenatge al president de l’entitat que enguany és el pregoner de les festes.

Programa

Prèviament a aquest acte, es presentaran els Vestits que lluiran la nostra Reina i dames de 2017, en el hall de la Casa de Cultura a les 19.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *