Romeria a la Santa Faç

Avui 27 d’abril, milers d’alacantins celebren la Romeria de Santa Faç o dia de la Pelegrina, tradició íntimament lligada a la història d’Alacant.

PROGRAMACIÓ OFICIAL

07:00 h.: Repartiment de 10.000 canyes de romer, que es repartiran en la Cocatedral de Sant Nicolau i en el vestíbul de l’Ajuntament.

08:00 h.: Eixida de la Romeria de Santa Faç des de la Cocatedral de Sant Nicolau fins al Monestir

 

Romeria Santa Faz

ITINERARI:  Cocatedral de Sant Nicolau, Carrer Miguel Soler, Carrer Sant Nicolau, Carrer Major, Plaça Santa Faç, Carrer Major, Carrer La vilavella, Carrer Mare de Déu del Socorro, Avinguda de Dénia, Ctra. Alicante-Valencia-Caserío Santa Faç

De 7:00 a les 11:30 h., Paraeta Municipal, en l’Avinguda de Dénia, a l’altura del Complex Vistahermosa, on es podrà degustar pels pelegrins els típics rotllets d’anís acompanyats de mistela.

A les 10’00 h., (aproximadament)  arribada al Monestir de la Santa Faç de la Comitiva Oficial i posterior obertura del Sagrario de la Santíssima Faç. A continuació celebració de la Santa Missa,

11’30 h., (aproximadament) devolució de la Sagrada Relíquia al Cambril.
Del 27 al 30 d’abril el tradicional Mercat de la Santa Faç estarà situat tant en la població de Santa Faç com a Sant Joan d´Alacant, on es podrà gaudir de la Fira i dels llocs de venda de productes tradicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *