Sant Joan d’Alacant acudeix a Fitur per a promocionar el seu municipi

La Regidoria de Turisme estarà present en la Fira de Turisme de FITUR per a donar visibilitat turística al municipi de Sant Joan d´Alacant en l’estand de Costablanca, amb un catàleg de promoció turística de 20 pàgines i un fullet titulat “Passeja per la nostra història” que dóna pas al Portal web de turisme

El catàleg posa en valor l’estupenda posició geogràfica en la qual es troba situat el municipi per la seua proximitat a la platja, a la muntanya i la capital Alacant, i indica amb el seu eslògan ’Prop de tot’ que Sant Joan d’Alacant té tot allò que un visitant pot desitjar. Presenta part del seu patrimoni, material i immaterial, les festes més rellevants, els establiments culturals, parcs i jardins, així com l’oferta hotelera i gastronòmica.

També presenta una llista de carrers turístics titulat “Passeja per la nostra història”, que dóna pas al portal web. Es tracta d’un fullet atractiu que situa el nostre patrimoni material sobre un mapa. Recopila la majoria de les nostres finques i cases amb encant, les nostres places i jardins, les nostres torres de defensa, les ermites i l’església i els camins tradicionals.

La Regidora de Turisme pretén amb aquesta visita a Fitur, no solament donar a conèixer les excel·lències del municipi sinó que aprofitarà l’ocasió per a conèixer el mercat de serveis turístics que ofereixen altres municipis, captar idees que puguen extrapolar-se al nostre poble i prendre contacte amb altres comarques per a establir relacions turístiques que beneficien la nostra localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *