Sant Joan d’Alacant celebra les Festes de Sant Antoni

Sant Joan d’Alacant celebrara per primera vegada aquest cap de setmana, les festes de Sant Antoni. Unes celebracions que seran organitzades per l’associació els Amuntagats en col·laboració amb les regidories de Festes i Cultura.

El divendres 20 s’iniciaren les activitats amb una conferència a càrrec de David Climent titulada “Sant Antoni, el foc i els dimonis”, a les 20:00 hores en la Biblioteca Municipal. El dissabte 21, a les 12:00 h, demostració de pilota a càrrec del “Club de Pilota valenciana de Benimagrell” en el carrer Sant Antonio i a les 18:00 hores al mateix carrer, tindrà lloc la primera trobada de música tradicional valenciana amb la participació de diferents colles i del grup de dansa tradicional “L’espardenya i el canteret”. A les 22:00 hores es procedirà a la realització d’un correfocs organitzat pels “Dimonis abraxit” i la participació de tres colles.

Can Antonio
Sant Antoni 2017

El diumenge 22, partirà des del carrer Sant Antoni en direcció a l’Església parroquial el cercavila amb els animals que posteriorment rebran la benedicció per part del rector; posteriorment es farà la missa, acte que tancarà les festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *