Aquest diumenge 14 de novembre El Club Atletisme Sant Joan, juntament amb l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, organitzen la V edició del Cross de Sant Joan en els camps annexos al Poliesportiu Municipal.

L’esdeveniment començarà a les 9:30h amb una carrera popular que donarà pas a les competicions programades per a les diferents categories des de Chupetin sub-6 fins a la categoria Master (+35 anys).

Durant el matí, es farà lliurament dels trofeus per a aquells participants i equips que siguen classificats. Encara que el més important és passar una jornada de germanor i gaudir del que realment ens uneix: l’esport.

Per a tots aquells participants que vénen des de lluny, en Turismo Sant Joan hem preparat un dossier amb els hotels del nostre municipi on, si ho desitgen, podran pernoctar i els convidem a conéixer el nostre ric patrimoni i història.

Oferta hotelera:
https://drive.google.com/…/1e49pbpscvCVtngbXth08ps…/view

#turismosantjoan #santjoandalacant #Vcrosssantjoan #atletismo #turismodeportivo #carrera #deporte #crossmunicipal #circuitoautonomico #hoteles #patrimonio #CercaDeTodo #costablanca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *