Aquesta activitat consisteix en un Real Game de temàtica zombie en la qual els participants hauran de sobreviure durant tota la nit a la infecció d’aquests éssers realitzant una sèrie de missions que trobaran en diferents punts de la localitat, inclosos edificis públics cedits per l’Ajuntament per a l’esmentat esdeveniment. També hauran d’interactuar amb militars i personatges. Es tracta d’una experiència d’oci alternatiu que començarà a les 23:00 hores del dissabte 7 de juliol fins a les 6:00 hores de la matinada del diumenge. Els participants hauran de realitzar el check-in (ubicat en l’edifici de la Casa de Cultura) en horari de 17:00 a 20:00 hores on podran canviar les entrades pel kit de participant en el qual es regalarà, a més, una de les motxilles o oferides per l’Ajuntament.

L’esdeveniment es apte per a quasi totes les edats, i l’edat mínima aconsellada és entre 10 i 11 anys. Una alternativa en la qual és prohibeix el consum d’alcohol i de qualsevol substància que minven les condicions físiques i psicològiques del participant. Els menors d’edat hauran de presentar l’autorització paterna que podran descarregar des de la pàgina web www.viralzombie.es en l’apartat de normativa i regles de conducta. Els menors de 14 anys hauran d’anar, així mateix, acompanyats en tot moment d’un adult. Tots els participants estaran identificats amb una peça de color verd. Aquells que participen des de l’inici en la modalitat de zombie, o que posteriorment siguen infectats per un d’ells, seran identificats amb una peça de color taronja. Totes les identificacions seran lliurades per l’organització en presentar l’entrada en el check- in. Solament els militars, actors i els zombis corredors portaran la identificació de color groga. Entra en www.viralzombie.es per conèixer en detall el joc, la seua normativa i consells.

Les entrades poden obtenir-se a Sant Joan d’Alacant per un preu reduït de 15 euros en el punt de venda habilitat en la cafeteria de la Casa de Cultura o si ets penyista, a través de la Junta de Penyes. Aquestes són limitades, fins que s’esgoten, i únicament de la modalitat de Supervivent, que inclou així mateix l’entrada de Zombie amb Maquillatge, en cas de ser contagiat. La resta de les entrades poden obtenir-se online en la web de Viral Zombie a preu estàndard. S’espera que aquest esdeveniment genere un important impacte econòmic i, sobretot, turístic a Sant Joan d’Alacant. Està prevista la participació tant de jugadors veïns del municipi així com procedents d’altres localitats. Invitem als veïns no participants que isquen al carrer per gaudir de l’ambient i conèixer les diferents missions que es realitzen en l’exterior.

HORARIS VIRAL ZOMBIE

DISSABTE 7 de juliol

17:00 a 20:00h. Recollida d’entrades dels participants i entrega del material per a l’activitat. Hall Casa de Cultura.
20:00h. TANCAMENT DEL CHECK-IN
22:45h. Reagrupament dels participants en la zona de l’escena inicial. Plaça L’Ordana.
23:00h. Començament de l’esdeveniment.

DIUMENGE 8 de juliol

5:30h. Tancament de les proves.
6:00h. Finalització i reagrupació dels participants i participants interactius pels membres de l’organització per a l’entrega de premis. Casa de Cultura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *