XIX FESTIVAL DE CINEMA DE SANT JOAN

La catifa roja tornarà a lluir a Sant Joan per a celebrar el XIX FESTIVAL DE CINE DE SANT JOAN, el qual tindrà lloc del 2 al 8 de juny de 2019 a l’Auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura.

 

Enguany retrà homenatge a la pel·lícula “El màgic d’Oz”, amb motiu del seu 80 aniversari.  A més, aquesta edició torna a batre rècord de participació amb 1040 treballs inscrits. D’ells, 30 han sigut els triats per a optar als guardons, dividits entre la secció oficial, escoles de cinema, animació i temàtica social, i es projectaran del 3 al 7 de juny.

Mantenint la seua relació amb els Goya, l’obra guanyadora del Ficus d’Or de Sant Joan d’Alacant podrà inscriure’s en els Premis Goya a Millor Curtmetratge de Ficció o Millor Curtmetratge Documental segons complisca amb el que s’estableix per les bases de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya.

També, des del divendres 31 de maig, s’aniran desenvolupant diferents activitats paral·leles al festival: tallers audiovisuals, master class, exposicions, flashmob, tallers infantils i més! Algunes activitats requereixen inscripció prèvia i pots trobar tota la informació en els arxius adjunts.

AGENDA COMPLETA 19 FCSJ Pincha para descargar la Agenda Completa

INFORMACION ACTIVIDADES PARALELAS 19 FCSJ Pincha para descargar info de Actividades Paralelas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *